Adresa plata online

17.11.2017 08:22

În vederea îmbunătățirii activității de încasare a taxelor pentru studii universitare de licență, master sau doctorat - anul universitar 2017-2018 - pentru studenții facultăților din cadrul UB și a creșterii calităților serviciilor oferite către studenți, la nivelul Universității s-a creat oportuntiatea efectuării de tranzacții cu carduri.

Orice posesor de card emis de către orice bancă din România poate intra pe siteul UB la adresa www.po.unibuc.ro, să selecteze facultatea și tipul de taxă de studiu: licență, master sau doctorat pe care dorește să o plătească și va putea efectua plata online, reducându-se astfel timpul dedicat pentru această activitții. Menționăm că la nivelul UB este disponibilă platforma de plată virtuală care permite efectuarea de tranzacții cu carduri de către studențis au aparținători. 

Prin urmare, vă adresăm rugămintea de a comunica contul nr. RO92RNCB0076010452620301 deschis la BCR pentru încasarea online a taxelor pentru studii universitare de licență, master sau doctorat pentru anul universitar 2017-2018. 
 

În urma plății online documentul de confirmare a plății necesar secretariatului este modelul atașat. Acesta conține toate datele necesare: nr. tranzacție, facultate, suma, plătitor și data. 

 

Adresă plată online si model