Call for Papers - Cultură, identitate și conținut digital în Secolul 21

11.12.2017 00:08

Stimată doamnă/ Stimate domn,

 

   Vă invităm să participați cu o lucrare la evenimentul “Cultură, identitate și conținut digital în Secolul 21” din cadrul conferinței “eLearning și software educațional ”care se va desfășura în perioada 19-20 aprilie 2018.   

   Workshop-ul, organizat sub coordonarea Universitățiii Naționale de Apărare Carol I  împreună cu Facultatea de Istorie din cadrul Universității București se desfășoară sub semnul împlinirii unui secol de la desfășurarea Primului Război Mondial. Dezbaterea științifică își propune să urmărească promovarea istoriei militare în spațiul public, să susțină initiațive privind rolul media în construcția identitară, cunoașterea colectivă din perspectivă istorică, cursuri de istorie on-line, dezvoltarea aptitudinilor de gândire critică folosind materialul digital, tehnici de digitalizare, etc. 

   Titlul și abstractul lucrării se pot depune până la data de 14 decembrie 2017. Lucrările vor fi publicate în limba engleză în volumul conferinței care este indexată Thomson ISI, CEEOL, Proquest și EBSCO.

   Mai multe informații despre workshop-ul “Culture, Identity and Digital Content in the 21st Century” pot fi găsite la adresa: http://www.elseconference.eu/pages/view?page=workshop_identity .

 

dr. Cătălin RADU

telefon: 0723847608

e-mail: office@elseconference.eu